Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Oplæg om hjemmesiden

Fredag d. 24. september 1999

Danske Sportsjournalisters hjemmeside har nu rundet fire måneders fødselsdag, og tiden er inde til at gøre status:
Hvad har vi fået ud af, at vi har fået en hjemmeside, og hvad kan vi gøre bedre?

En hjemmeside giver uanede muligheder, og vi har udarbejdet et oplæg til en debat om, hvordan vi kan bruge hjemmesiden fremover.

Her er DE 10 BUD:

1. Alt nyt fra og om Danske Sportsjournalister.

2. Alt nyt med interesse for vore medlemmer.

3. Statistikker, som bare et af vore medlemmer kan have glæde af, forsynet med rubrikken STATISTIK. (Vi kan ikke bruge STA, da det er Steen Ankerdals mail-kode).

4. En saglig og faglig debat om sportsjournalistik, hvori kun medlemmer og nogle få andre seriøse (evt. Kragelund, Kai Holm og lignende) kan være med under "Debatforum".

5. Akkrediteringer til alle arrangementer for DS-medlemmer.

6. Alt om indkaldelse til pressemøder, som har almen interesse.

7. Pressemeddelelser af almen interesse, forsynet med rubrikken PRM. Der udsendes masser af pressemeddelelser, som når ud til alt for få interesserede DS-medlemmer. Hjemmesiden kan hjælpe os til, at informationerne når længere ud, og vi vil også bistå med koordinering af lister med e-mail-adresser på interesserede.

8. Links, så vore medlemmer kan bruge hjemmesiden til at finde vej til de vigtigste hjemmesider og forbindelser iøvrigt. Via Links har medlemmerne adgang til organisationer, terminslister, turneringsplaner og nyhedssider i et ubegrænset omfang, og det kan blive endnu bedre ved fælles hjælp.

9. En opdateret medlemsliste, så vi altid kan finde adresser, telefonnumre og e-mail-adresser på alle vore kolleger, men listen skal være kodet, så uvedkommende ikke kan komme ind.

10. En opdateret historie på Danske Sportsjournalister med omfattende historisk materiale og statistikker, herunder liste over formænd, "Årets Sportsjournalist", medlemstal foreningens opdatede vedtægter og en præsentation af foreningens organisation.


Hvis har gode ideer til ændringer, tilføjelser eller udvidelser, hører vi meget gerne fra dig under debatforum.