Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tour de France magasin

Tirsdag d. 2. juli 2002

Pressemeddelelse - CyclingWorld-magasinet
_________________________________________________________
 
CyclingWorld-magasinet udkommer den 3. juli i en speciel Tour de France udgave. Magasinet indeholder bl.a. en beskrivelse af årets rute, informationer om holdene, interviews (bl.a. med den nykåret dobbelte danske mester Michael Sandstød), et historisk tilbageblik, TV-guide, Oddsguide, alt om CSC Tiscali, den grønne trøje og bjergkongerne.

Ud over alt om Tour de France indeholder magasinet et tilbageblik på Giro d'Itailia og en række af forårets store løb. Magasinet ser desuden frem til Danmark Rundt og bringer et portræt af Danmarks eneste professionelle mountainbikehold.
 
CyclingWorld har desuden har indgået et strategisk samarbejde med Politikens sofa-redaktion og magasinet indeholder en tilmeldingskupon til Sofa Tour'en 2002.
 
Magasinet, der denne gang er på glittet 115gr. papir og koster kr.20, vil kunne købes i alle store danske kiosker, i en lang række cykelhandlere og på www.cyclingworld.dk <http://www.cyclingworld.dk>.
 
Der kan læses mere om magasinet på www.cyclingworld.dk <http://www.cyclingworld.dk>, hvor det desuden er muligt at se indholdsfortegnelsen i pdf-format.
 
CyclingWorld
Kenneth Kristensen
cyclingworld@cyclingworld.dk