Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nye lørdagsvenner på TV3 Plus

Tirsdag d. 9. juli 2002

NYE LØRDAGS-VENNER PÅ 3+

Lørdagsfodbold er tilbage på dansk tv, og hele efteråret vil du næsten hver lørdag kunne se udvalgte topkampe fra SAS ligaen, idet vi også laver et forsøg med tre fredagskampe. Det bliver SAS ligaens topopgør, som kommer til at gøre lørdagen til en rigtig dansk fodbolddag, og på Viasat er vi glade og stolte over, at vi kan præsentere fodboldfolket for dette nye tilbud. Samtidig er vi klar med programmerne for SAS ligaens første fem runder.

Viasats sportschef Flemming Kjellerup udtaler, "Vi har lyttet til klubbernes fans, som har givet udtryk for, at de ville foretrække en anden kampdag end mandag. En afstemning på TV3s hjemmeside "Onside.dk" viste entydigt lørdag som det foretrukne, derfor er vi glade for, at det er lykkedes at blive enige med klubberne om denne model."

Den første lørdagskamp bliver Silkeborg - Brøndby, som samtidigt markerer Michael Laudrups debut som træner i SAS ligaen. Fire uger efter knalder braget i Parken, hvor FCK tager imod de blå-gule fra Vestegnen, og mon ikke også Farum vil tænde op under kedlerne og vise sit værd i klubbens kamp mod Esbjerg lørdag 17. august?

Programmet for de første fem lørdagsrunder:

27. juli kl. 17.00: Silkeborg - Brøndby
3. august kl. 17.00: Brøndby - AB
10. august kl. 17.00: AaB - Brøndby
17. august kl. 17.00: Farum - Esbjerg
24. august kl. 17.00: FC København - Brøndby

Programmet for de første fem søndagsrunder:

28. juli kl. 17.35: OB - FC Midtjylland
4. august kl. 17.35: Køge - FC København
11. august kl. 17.35: Silkeborg - AGF
18. august kl. 17.35: FC Midtjylland - FC København
25. august kl. 17.35: Viborg - AaBMed venlig hilsen

Viasat

Har du spørgsmål til kampene, så ring til Viasats sportschef Flemming Kjellerup på 4029 4977Hvis du ikke ønsker information fra Viasat/Sport afmeld til soren.hedman@viasat.dk