Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Dødsfald

Torsdag d. 15. august 2002Sent tirsdag aften - kort før sin 69 års fødselsdag - sov Jens Fahnøe ind.

Dansk galopsport mistede herved en af sine store personligheder og vi andre mistede alt for tidligt en rigtig god ven og kammerat.


Indtil for 3 år siden, i en periode på mere end 25 år, skrev Jens om galopsport i Politiken, og selv om pladsen i avisen gennem årene blev mindre og mindre, lykkedes det dog for det meste at få sagligt og ofte positivt kritisk stof ud til læserne. Yderligere havde Jens en ualmindelig god næse for at fange mulige overraskelser i spillet, så de personer som fulgte hans tip kunne ofte gå hjem med lommerne fyldte.


Galoppen var en meget stor del af Jens´ liv, og det gav sig bl. a. udslag i adskillige besøg på fremmede baner. Således blev hverken Prix de l´Arc eller Tysk Derby forsømt en eneste gang i mere end 25 år, før svær sygdom sidste efterår satte en stopper for turene. På disse var Jens ofte samlingspunkt, hvor hans altid gode humør og hjælpsomhed samt hans helt specielle evne til at lave en almindelig dag om til en fest var utrolig smittende, og man kedede sig aldrig i hans selskab.


Selv om det sidste halve år var meget hårdt mod Jens, nåede han dog at komme til sin elskede galopbane i Klampenborg flere gange - sidste besøg var i juli og hjemturen foregik (selvfølgelig) med en god triogevinst i lommen.


Vore tanker går til Ingrid og datteren Anette.

På vennernes vegne

Flemming Zwicky