Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bestyrelsesmøde: AIPS-møde i Danmark

Torsdag d. 7. oktober 1999

På bestyrelsesmødet forelagde Flemming Thor Madsen en forespørgsel fra AIPS, der ønskede at afvikle et bestyrelsesmøde i København.
Det ville koste omkring 100.000 kr., som vi skulle betale (eller skaffe sponsorer til) for 20 mands ophold i København i fire dage.

Vi meddelte AIPS, at vi ikke var i stand til at påtage os denne opgave, men at vi seriøst har indledt en drøftelse med vore svenske kolleger om muligheden for at afvikle den årlige AIPS-kongres i Ørestadsområdet (København og Malmø) i 2005 eller 2006.
Det vil være en opgave, der vil koste to millioner kroner, som i givet fald deles ligelige mellem Sverige og Danmark.
Vi skal skaffe en mill.kr. i sponsorindtægter.

Bestyrelsen var enig om at udvide samarbejdet med svenskerne med flere udvekslinger, bl.a. vil vi invitere svenskerne med til vore åbne møder (f.eks. Morten Olsen-mødet havde været ideelt), og vi forventer til gengæld at få lejlighed til at deltage i de svenske journalistmøder. Steen Ankerdal har været indbudt til et møde med Lennart Johansson og deltog.

Udvekslingen skal bruges til en snak om, hvorvidt vi kan samarbejde på andre områder.
I dag modtager svenskerne vort medlemsblad "Den Gyldne Pen", men kontakten til svenskerne er meget begrænset.

Har DU en mening om, hvorvidt Danske Sportsjournalister skal fortsætte arbejdet med at arrangere en AIPS-kongres i København/Malmø, er du velkommen til at skrive et indlæg under "debatforum".