Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny hjemmeside

Fredag d. 30. august 2002

PRESSEMEDDELELSE
SEF02-0121

Sport Event Fyns nye hjemmeside er på nettet

Som en fødselsdagsgave på forhånd har Sport Event Fyn fået en ny hjemmeside. Siden, der ligesom Sport Event Fyn har næsten tre år bag sig, er blevet udskiftet med en nyere model med mange punkter værd at fremhæve.

Voksende kalender over eliteidrætsarrangementer på øen, oversigt over faciliteterne i Fyns 32 kommuner, gode råd til arrangører og ikke mindst fynske nyheder er bare et udpluk, som kan findes på www.sporteventfyn.dk.

Siden vil løbende blive udvidet, når nye ideer og behov melder sig. Det er på længere sigt målet at gøre hjemmesiden til et uundværligt værktøj i idrætsklubber og foreningers arbejde med den fynske eliteidræt.

Sport Event Fyn er en selvejende institution med formål at fremme vilkårene for den fynske eliteidræt. Det sker blandt andet ved at bistå idrætsklubber og –foreninger, der står som arrangør af et større idrætsarrangement. Sport Event Fyn kan støtte med know-how, netværk og erfaringer i forbindelse med vurderings-, planlægnings- og afviklingsfase.
Bag institutionen står Fyns Amt, Kommuneforeningen/Fyn, Industri- og Handelskammeret Odense-Fyn, Fyns Erhvervs Center TIC, Danmarks Idrætsforbund Fyn.

Yderligere oplysninger hos Sport Event Fyn, Pernille Fløjstrup.


Venlig hilsen
Sport Event Fyn


Kommunikationskonsulent
Pernille Fløjstrup
Direkte nummer 63 127316
Mobiltelefon 25 797967
www.sporteventfyn.dk