Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på TV3

Fredag d. 30. august 2002


Der er desværre en dato-fejl i den netop udsendte information vedr. UEFA Champions League.

Første runde i UEFA Champions League spilles tirsdag 17. september og onsdag 18. september. Kampvalget er stadig Roma - Real Madrid - og Manchester United - M. Haifa.


Med venlig hilsen
PresseafdelingenUEFA Champions League - direkte på TV3 og 3+:

Preben Elkjær, Brian Laudrup og Jakob Kjeldbjerg

går tæt på kampene i verdens bedste klub-fodboldturnering

TV3 tirsdag 10. september kl. 20.00: Roma - Real Madrid.

3+ onsdag 11. september kl. 20.00:  Manchester United - M. Haifa

Så starter verdens bedste klub-fodboldturnering igen: UEFA Champions League. I Danmark dækkes turneringen af Viasat på tv-kanalerne TV3 og 3+, der sender to live-kampe hver Champions League-uge samt sammendrag af to andre CL-kampe. Desuden får seerne på Viasat Sport yderligere en CL-kamp forskudt hver tirsdag og onsdag sent på aftenen.

Torsdag 29. august blev der trukket lod om gruppeinddelingen - og der er masser af god fodbold at se frem til i den prestigefyldte turnering. Seerne kan i denne sæson glæde sig over, at de hos Viasat kan se otte CL-kampe hver uge, når der er Champions League i efteråret  - seks kampe på kanalerne TV3, 3+ og Viasat Sport - samt en kamp som pay per view både tirsdag og onsdag.

I hver CL-runde vælger TV3 og 3+ således en live-kamp hver - en hver tirsdag på TV3 og en hver onsdag på 3+ - samt en kamp i sammendrag på de samme kanaler. Derudover kan seerne se en anden kamp i hver CL-runde som pay-per-view, såfremt man ikke ønsker at se de live-kampe, TV3 og 3+ har valgt ud til de to kanaler samt de forskudte kampe på Viasat Sport.

"Det er altid svært at vælge kampe, for der er altid nogle seere, der hellere vil se andre kampe end dem, vi har valgt. Men vi ser naturligvis på både det sportslige og på den seer-interesse, de enkelte hold har. I år lægger vi ud med storkampen Roma - Real Madrid fra gruppe C på TV3 om tirsdagen. Dagen efter viser vi Gruppe F-kampen Manchester United - Maccabi Haifa på 3+. Vi har endnu ikke valgt, hvilke kampe, vi viser i sammendrag de to dage, ligesom der endnu ikke er truffet beslutning, hvilke kampe, vi sender på Viasat Sport de to dage. Dette tager vi stilling til først i næste uge, hvor vi også beslutter, hvilke kampe, der skal sendes som pay per view", siger redaktør og studievært på Champions League-programmerne på Viasat, Jakob Kjeldbjerg.

TV3 har Champions League-studie hver tirsdag aften i CL-runderne. Og det bliver med en række eksperter i studiet. TV3 har i år allieret sig med Preben Elkjær og Brian Laudrup - og på kommentatorsiden er det navne som Birger Peitersen, Jesper Olsen, Carsten Werge, Keld Bordinggaard og Per Frimann samt Svend Gehrs og Jes Holm Andersen, seerne får glæde af. Desuden kommer der indimellem også andre, spændende gæster i studiet på de store Champions League-aftener.

Yderligere informationer om Viasats Champions League-dækning kan fås hos CL-redaktøren Jakob Kjeldbjerg på tlf.: 32 69 99 99.

TV3 offentliggør løbende, hvilke kampe vi sender direkte, på www.onside.dk < <http://www.onside.dk>> samt på Viasats pressesite: < <http://dk.press.viasat.tv/>>Ønsker du ikke at modtage sportsnyheder fra Viasat, kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til mailadressen: soren.hedman@tv3.dk