Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny hjemmeside

Mandag d. 2. september 2002Ny og bedre hjemmeside til DBFDet er blevet lettere at finde informationer på www.badminton.dk, der samtidig er blevet mere dynamiskAdressen er den samme, nemlig www.badminton.dk, men det er stort set også det eneste, der er uforandret på DBFs nye hjemmeside. Informationerne er grupperet på en ny og mere logisk måde og alt i alt skulle det gerne betyde, at de mange besøgende lettere kan finde det, de søger.

Hjemmesiden er udarbejdet i det system, som Klubinfo har udviklet og er principielt det samme, som det jyske firma tilbyder til DBFs klubber.

Udseendet er også shinet op. Billeder får en mere fremtrædende plads på de forskellige sider og de friskeste nyheder er rykket frem på forsiden.

- Systemet fra Klubinfo er så let at arbejde med, at stort set alle vores medarbejdere i administrationen har bidraget med at opbygge vores nye hjemmeside, fortæller DBF-direktør, Thomas Lund.

- Det betyder også, at de forskellige medarbejdere selv skal gå ind og opdatere hjemmesiden. På den måde bliver www.badminton.dk en integreret del af arbejdsgangen og helt central i vores kommunikation med omverdenen.

Den nye hjemmeside blev offentliggjort fredag 30. august.OBS: Husk at føje den nye hjemmeside til dine fortrukne/bookmarks/favoritter. Selvom adressen er den samme som tidligere, kan din computer nemlig alligevel pege hen imod den gamle hjemmeside.Nyskabelser:

Landstrænerens boks
Tips og gode ideer. Findes på trænersiden. Se de gode råd fra Camilla Martin og Peter Gade.
Mere information om DBFs mange kurser
Tilmeldingsskemaer til fx badmintonskoler


Der kommer nye funktionalitet til i løbet af efteråret, så det bliver lettere at søge i ranglister og finde holdturneringsresultater. Mere om dette senere.Kontaktperson: Informationschef, Torben Lollike - tolo@badminton.dkKvinder skal kun spille til 11Det nye pointsystem gælder alle badmintonkampe i DanmarkDet er ikke kun Pernille Harder og Mette Schjoldager, der i de internationale Grand Prix-turneringer skal spille til 11 i deres damedouble-kampe og i deres mixed doubler med deres respektive makkere. Det nye pointsystem gælder faktisk for alle. Motionister, ungdomsspillere, veteraner og seniorer. Og i alle sammenhænge. Både holdkampe og individuelle turneringer.

Damedouble og mixed doubler skal spilles bedst af tre sæt til 11 med mulighed for tre ombolde ved á 10. Det samme gælder fortsat for damesingle. I herresingle og herredouble skal der spilles bedst af tre sæt til 15 med mulighed for tre ombolde ved á 14.

Kun for U11 spillere er der en undtagelse. Alle kampe i U11-rækken skal nemlig spilles til 11. Det må da være til at huske?

I forrige nyhedsbrev informerede vi om det nye pointsystem, men da vi erfarer, at mange ledere og spillere fortsat er i tvivl, snupper vi lige budskabet igen.

Skriv om det nye pointsystem i damedouble og mixed double i de turneringsinvitationer og programmer klubben sender ud. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at informere alle badmintonspillere i Danmark om det nye system.Kontaktperson: Administrationschef Peter Kristiansen - pekr@badminton.dkSpil med i elitedivisionenNyt internetspil i samarbejde med Politiken skal skabe øget opmærksomhed omkring elitedivisionenTine Høy, Team Aarhus på hold med Michael Søgaard, KMB. Der lyder måske umiddelbart som en joke, men i internet-spillet SofaBadminton kan det sagtens være en realitet.

Netop nu er der fuld gang i markedsføringen af internetspillet, SofaBadminton. Samtlige klubber har fået tilsendt en plakat og tilmeldingssedler, i Badminton-bladet er der en side om spillet og på DBFs nye hjemmeside er der link til en tilmeldingsside.

Det nye spil er resultatet af et samarbejde mellem dagbladet Politiken og Danmarks Badminton Forbund. Formålet for DBF er øget opmærksomhed omkring elitedivisionen.

Førstepræmien er en rejse for to personer til VM i badminton med flyrejse, hotelophold og entré betalt, og DBFs sponsorer har i øvrigt sørget for et både stort og flot udbud af præmier.

Der er muligt at tilmelde sig gruppevis fra samme klub. På den måde kan man lave sin egen lille interne konkurrence, og løbende følge med i stillingen på internettet. Og så der gratis Realkredit Danmark Open-billetter til den klub, der tilmelder flest hold. En gratis billet pr. hold!

Det koster 50 kr. at tilmelde et SofaBadminton-hold. Beløbet går til Politikens administration og markedsføring af spillet.SofaBadminton: http://sofa.politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=227380Kontaktperson: Informationschef, Torben Lollike - tolo@badminton.dkSeks nye breddekonsulenterKredse og forbund har sammen ansat de personer, der på halvtid skal bistå klubberneHen over sommeren har kredse og forbund ansat de seks nye personer, der skal udfylde de nye stillinger som breddekonsulenter ude i kredsene. Det betyder, at der med de to centrale breddekonsulenter i forbundet, Tanja Berg og Anne-Marie Lyduch, er ansat i alt otte personer, der skal hjælpe klubberne med at udvikle sig yderligere.

De nye konsulenter, der er ansat på halvtid, skal referere til hver deres kreds.

Ansættelsesudvalgene bestod af DBFs breddekonsulent, Anne Marie Lyduch, direktør, Thomas Lund, DIFs konsulent, Torben Frei og en til to personer fra de respektive kredse.De nye breddekonsulenter på halvtid:

DBF Nordjylland: Gitte Paulsen

DBF Midtjylland: Kirsten Leth

SøBKr: Ole Jacobsen

FBKr: Carsten Jensen

SBkr: Preben Nørgaard

KBKr: Pernille BorelliDBF: Tanja Berg.

DBF: Anne-Marie Lyduch (heltid)Kontaktperson: Breddekonsulent, Anne-Marie Lyduch - amly@badminton.dkVenlig hilsen

Danmarks Badminton ForbundTorben Lollike

Informationschef/redaktørTlf. 43 26 21 47 - mobil 20 40 98 89

tolo@badminton.dk - www.badminton.dk