Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Cycling World

Onsdag d. 4. september 2002

Tredje udgave af CyclingWorld på gaden

===================================

Onsdag den 4. september udkommer den tredje udgave af CyclingWorld magasinet. Hovedtemaerne for magasinet er Vuelta a Espana, Bane-VM og Landevejs-VM.

Magasinet indeholder en optakt til Vuelta a Espana med gennemgang af ruten, præsentation af hold og et historisk tilbageblik. Desuden et stort interview med Claus Michael Møller, der mener, at han kan ende på podiet i årets udgave af det spanske etapeløb. Møller kommentere ligeledes sin dopingsag og sit manglende forhold til DCU.

Den 25.-29. september afholdes Bane-VM i Ballerup. CyclingWorld magasinet ser frem til mesterskaberne bl.a. med interview med landstræner Tayeb Braikia og et interview/portræt med hovedmanden bag arrangementet Henrik "Rico" Elmgreen.

I magasinet findes også informationer og program til årets landevejs-VM i Belgien samt et historisk flashback på VM skrevet af Svend Novrup.

Ud over ovenstående indeholder magasinet tilbageblik på Tour de France, Danmark Rundt, Hew CyClassic, Meisterschaft von Zürich, San Sebastian, Schweiz Rundt, Fyen Rundt samt MTB-løbene AlpenTour og DM. Desuden kan du læse interview med Frank Høj og Scott Sunderland.

Magasinet koster kun kr. 20,- og kan købes i alle store kiosker, DSB kiosker, en lang række cykelhandlere samt selvfølgelig via www.cyclingworld.dk, hvor det desuden er muligt at se forsiden samt indholdsfortegnelsen i pdf-format.

Mvh
www.cyclingworld.dk
Kenneth Kristensen
tlf. 2620 3859
cyclingworld@cyclingworld.dk