Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ebbe Sands bog udkommer den 7. oktober

Tirsdag d. 17. september 2002

17. september 2002


PressemeddelelseEbbe Sand-biografi på gaden 7. oktober

Mandag den 7. oktober udkommer bogen ”EBBE SAND – mennesket bag målene”.

Bogen fortæller hele historien om den danske landsholdsangriber lige fra Ebbe Sands fødsel i Hadsund en varm julidag i 1972 og helt frem til september 2002, da Ebbe Sand som hurtigste spiller nogen sinde er nået frem til landskamp nummer 50.
Bogen – som indeholder 100 fotos, heraf en lang række private, indeholder også Ebbe Sands dagbog fra samtlige 35 dage før og under VM-slutrunden i 2002.

Men "EBBE SAND - mennesket bag målene" er ikke blot en fodboldbog, som skildrer hele Ebbe Sands eventyrlige karriere og bl.a. løfter sløret for de intense kontrakt-forhandlinger med Schalke 04.
Bogen lægger også puslespilsbrikkerne til billedet af mennesket og privatpersonen Ebbe Sand. Landsholds-angriberen og hans nærmeste fortæller åbenhjertigt og detaljeret om den svære tid, hvor de midt i sorgen og angsten måtte dele Ebbe Sands kræftsygdom med
hele Danmark. Desuden beretter Ebbe og Peter Sand ærligt om den krise, der i en lang periode rystede de enæggede tvillingebrødre, da Ebbe pludselig fik sit store gennembrud i Brøndby.

"EBBE SAND - mennesket bag målene" er baseret på samtaler med den danske landsholdsspiller samt interviews med 25 andre kilder i ind- og udland. Bl.a. familiemedlemmer og venner samt forhenværende og nuværende trænere, medspillere og modspillere.

Biografien er skrevet af journalist Bo Østlund, som senest i november 2001 udgav ”For enden af regnbuen?” – med 150 skæbnefortællinger om nulevende danskere bosat i 33 amerikanske stater.

Bogen om Ebbe Sand udgives på Forlaget Brønden, som er en del af det børsnoterede fodboldselskab Brøndby IF, og Ebbe Sand donerer halvdelen af sit honorar for bogen til ”Kræftens bekæmpelse”, hvor han er vicepræsident.

Ønskes yderligere oplysninger kontakt da venligst forfatteren Bo Østlund, der kan træffes på telefon 21 22 23 64
eller Per Bjerregaard på telefon 20 20 74 38