Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

DONG Cup-fodbold på Viasat Sport

Tirsdag d. 29. oktober 2002

DONG-CUP'EN PÅ VIASAT SPORT

Onsdag den 6. november 2002

Klokken 19.00

AaB - Silkeborg IF


Viasat Sport fortsætter sin eksklusive dækning af Dong-Cup'en, hvor seerne i sidste runde blev vidne til, at Viborg FF's forbilledlige omstillingsspil gjorde udslaget i 3-0 sejren over AGF. Fra 5. runde eller 1/8-finalerne har Viasat Sport valgt at vise AaB-Silkeborg, og der er store forventninger til dette opgør efter forrige weekends appetitvækker, hvor de to hold leverede en sand målfest med hele syv mål.

Trods Silkeborgs stigende formkurve i SAS Ligaen tyder placeringen i bunden på, at det er i pokalturneringen, de store skridt skal tages i år. AaB, derimod, tordner stadig derudad og har rimeligvis fået skrevet "the double" ind i målsætningerne for sæsonen. Pokal-opgøret på Aalborg Stadion den 6. november kan i det lys ses som et nøglekapitel i årets fodboldhistorie. Viasat Sport er selvfølgelig glade for at være med.

I SAS Ligaen har SIF dog længe haft fat i den lange ende over for nordjyderne. I deres seks indbyrdes kampe i de seneste to sæsoner har Silkeborg vundet fire og AaB kun en enkelt. Silkeborg har da også det bedste nutidige pokalhistorie med guldmedaljerne fra forrige år, hvor ålborgenserne kan ærgre sig over finalenederlag i hhv. '91, '93, '99 og '00 og så ellers drømme sig tilbage til 1966 og 1970, hvor klubbens eneste pokaltriumfer blev indhentet.

Onsdag d. 6. november kl. 19.00
Dong-Cup: AaB - Silkeborg IF


Med venlig hilsen
Presseafdelingen
Viasat, TV3, 3+, Viasat Sport
Direkte: +45 77 30 55 30
Mobil:  +45 40 57 97 15-