Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde om Becker-Edberg

Mandag d. 4. november 2002

P R E S S E M E D D E L E L S E
Århus 1900 Tennis - F.reklame A/S - Arenaen Århus - Sport Aarhus Events

Reminder:

Invitation til pressemøde i morgen tirsdag den 5. november kl.15.00 i Magasin i Århus forud for den store tennisgalla Legends Live III på onsdag den 6. november i Arenaen i Århus:

Mød Boris Becker og Stefan Edberg

- ved samme lejlighed vil der også være mulighed for at møde spillerne der leverer forkampen til Becker-Edberg: Mansour Bahrami, Frederik Fetterlein, Michael Tauson og Morten Christensen


Der er nu kun få dage til det store tennisbrag - Legends Live III - ruller i Arenaen i Århus. Helt præcist sker det på onsdag 6.november fra kl.19.00, men der bliver mulighed for at møde gallaens stjerner inden da. Der inviteres nemlig hermed til pressemøde dagen før - i morgen tirsdag 5.november - i stormagasinet Magasin midt i Århus.

Her vil der være mulighed for at møde de to hovedpersoner i Legends Live III, Boris Becker og Stefan Edberg. Men også de fire herrer der skal spille forkampen - en herredouble - vil være til stede. Det er den verdenskendte iranske boldkunstner Mansour Bahrami fra Iran samt de tre danske spillere Frederik Fetterlein, Michael Tauson og Morten Christensen - alle tidligere professionelle, danske topspillere, såvel individuelt som på Danmarks Davis Cup-hold. Derudover vil alle relevante personer fra ledelsen bag Legends Live III naturligvis være til stede, så vel mødt til pressemøde med tennisstjernerne:

Tirsdag 5.november kl.15.00
Magasin (skilte vil vise vej)
Immervad 2-8
8000 Århus C.


Ønskes yderligere oplysninger, kontakt da venligst som vanligt undertegnede.

Med venlig hilsen

Jakob Boye-Møller
Pressechef
Tlf: 40 33 44 50