Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på Canal Plus og TvDanmark 1

Fredag d. 8. november 2002

Pressemeddelelse
Fredag den 8. november 2002


Gave til Premier League-fans
CANAL+ fejrer 5-års jubilæum ved at give tre af efterårets store
Premier League-kampe til alle som kan se TvDanmark 1


CANAL+ giver alle som kan se TvDanmark 1 mulighed for at opleve tre spændende Premier League-kampe. Det sker den 17. november kl. 14.55 og 16.55 samt den 1. december kl. 13.10.
Søndag den 17. november gentager CANAL+ succesen med endnu en "open window- event", og denne gang kan seerne følge to af rundens nervepirrende Premier League-kampe direkte på TvDanmark 1. Først er det Liverpools hjemmekamp mod Sunderland, hvor top mod bund mødes på Anfield Road, når Liverpool tager mod Sunderland, der ikke har slået Liverpool i 19 år. Er ventetiden forbi for Sunderland, eller marcherer Liverpool videre mod mesterkskabet?
Bagefter - i umiddelbar forlængelse - sendes Manchester Uniteds udekamp mod West Ham. Manchester United skal bevise, at mesterskabsspillet er ved at være der, når de møder West Ham på Upton Park i London. Kampen er den første af tre meget afgørende kampe, hvor de røde djævle møder Newcastle, Arsenal og Liverpool - nummer 1,2 og 4 sidste sæson. Se med om Manchester United får det afsæt, de har brug for.
Den sidste "5-års jubilæumskamp" vises søndag den 1. december, hvor man kan følge det absolutte topbrag mellem Liverpool og Manchester United.

For CANAL+ er det et spændende eksperiment at benytte denne kanal til at sikre Premier League et bredere udstil-lingsvindue. Ved et samarbejde med TvDanmark 1 når CANAL+ ud til en stor skare af fodboldfans. Det er samtidig mere brugervenligt, da seerne i forvejen har TvDanmark 1 indstillet på deres fjernsyn og ikke skal finde kampen på en ledig lånt kanal, som tilfældet var, sidst CANAL+ sendte en "open window-kamp".
Aftalen med TvDanmark betyder også, at TvDanmark 1 hele efteråret igennem har rettighederne til at vise fyldige højdepunkter fra samtlige Premier League-kampe. Det sker i et helt nyt og separat program, Anpfiff Kompakt. Programmet giver seerne samtlige mål og højdepunkter fra såvel Premier League som Bundesligaen.

Se med på CANAL+ og TvDanmark 1:

Søndag den 17. november:
Kl. 14.55: Direkte, Liverpool-Sunderland
Kl. 16.55: Direkte, West Ham United-Manchester United

Søndag den 1. december:
Kl. 13.10: Direkte, Liverpool-Manchester United

For yderligere information kontakt:
Irene Juul Sørensen, CANAL+, tlf. 36 36 40 53
Elektronisk pressemateriale findes på www.canalplus.dk - kontakt CANAL+ for password.