Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på Canal+ og TvDanmark 1

Mandag d. 25. november 2002

Pressemeddelelse
Mandag den 25. november 2002


Afgørende Premier League-kamp vises som open window
CANAL+ fejrer 5-års jubilæum og i rækken af kampe, der i den anledning gives til alle som kan se
TvDanmark 1, er turen nu nået til topkampen mellem Liverpool og Manchester United

I den kommende weekend blænder CANAL+ atter op for en "open window-event". Denne gang kan seerne følge det spændende topbrag mellem Liverpool og Manchester United, når de to hold mødes på Anfield. Det sker søndag den 1. december kl. 13.10, hvor kampen sendes direkte på TvDanmark1. Der er således tale om en kamp mellem de to mest populære engelske klubber blandt danske fodboldfans, og en afgørende match i spillet om mesterskabet. Liverpool har vundet klubbernes sidste fem indbyrdes møder, så på søndag vil United mere end nogensinde være opsat på at sejre!

For CANAL+ er det et spændende eksperiment at benytte denne kanal til at sikre Premier League et bredere udstillingsvindue. Ved et samarbejde med TvDanmark 1 når CANAL+ ud til en stor skare af fodboldfans. Det er samtidig mere brugervenligt, da seerne i forvejen har TvDanmark 1 ind-stillet på deres fjernsyn og ikke skal finde kampen på en ledig lånt kanal.

Aftalen med TvDanmark betyder også, at TvDanmark 1 hele efteråret igennem har rettighederne til at vise fyldige højdepunkter fra samtlige Premier League-kampe. Det sker i et helt nyt og separat program, Anpfiff Kompakt. Programmet giver seerne samtlige mål og højdepunkter fra såvel Premier League som Bundesligaen.

Se med på CANAL+ og TvDanmark 1:
Søndag den 1. december:
Kl. 13.10: Direkte, Liverpool-Manchester United

For yderligere information kontakt: CANAL+, Irene Juul Sørensen, tlf. 36 36 40 53.
Elektronisk pressemateriale findes på www.canalplus.dk - kontakt CANAL+ for password.