Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Husk akkreditering til fodboldmessen

Mandag d. 25. november 2002

Pressemeddelelse


25-11-2002.


Fodboldmessen indfører todommersystem


Til at holde styr på de mange aktiviteter, gæster, debatter og underholdningsindslag på Fodboldmessen 2002 har arrangørerne besluttet at entrere med to værter. Det bliver radiofolkene Anders Breinholt og Peter Piil, der får til opgave at lede slagets gang over de tre dage messen varer.
Et todommersystem til vigtige fodboldkampe har været debatteret ved flere lejligheder, men er endnu ikke blevet indført ude på alverdens fodboldbaner. Med det omfattende program der er på plakaten i Forum den 6.-8. december forventes tempoet dog at blive så højt, at der må to mand til at kontrollere begivenhederne.
Anders Breinholt er vært på P3’s eftermiddagsprogram Katapult, hvor han er vant til et højt tempo, når han jonglerer med ord, musik og den berømte reporter ’Kanonkongen’.
Peter Piil var med som vært for Fodboldmessen i fjor og har stor rutine i at dække fodboldbegivenheder fra ti år på DR’s Radiosporten.
Fodboldmessens to værter er begge glødende fodboldtilhængere, men har ikke kastet deres forkærlighed på samme Superligaklub. Dette faktum forventes dog ikke at være en hindring for et frugtbart samarbejde på scenen i Forum.
Læs mere om Fodboldmessen på ww.fodboldmessen.dk.


Med venlig hilsen

Nicolai Kaas
Grundlægger
Fodboldmessen

Tlf. 33472645
Mobil. 28404749