Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering til Køge-Brøndby

Tirsdag d. 26. november 2002

Kære venner i sportspressen


På lørdag spiller Køge Boldklub årets sidste hjemmekamp, hvor modstanderen er Brøndby IF.

En kamp vi ved der er endog meget stor interesse for.

For at vi kan servicere pressens udsendte på bedste måde denne dag, vil vi meget gerne have en tilbagemelding om, hvor mange medarbejdere fra netop jeres sportsredaktion der kommer til Køge Stadion for at dække begivenheden, samt at meddele jeres fotograf, at han inden kampen skal henvende sig til speakerboksen på Køge Stadion for at få udleveret en gul vest, som afleveres samme sted igen efter kampen.

Vi glæder os til at høre fra jer, og at byde jer velkommen på Køge Stadion lørdag eftermiddag.

I kan "tilmelde" jer ved telefonisk henvendelse til undertegnede eller ved at sende en mail til per.moller@post.tele.dk så hurtigt som muligt.

På forhånd tak for hjælpen.


Med venlig hilsen

KØGE BOLDKLUB
Per Møller

Mobil: 2845 0394

Ny marketingschef i Køge Boldklub


Køge Boldklub A/S marketingschef Erik Hoelgaard søger nye udfordringer, idet han har fået nyt job.

Derfor har Køge Boldklub A/S som ny marketingschef ansat Ahmed Ben Kacem.

Tidligere Key Account Manager Ahmed Ben Kacem vil få ansvarsområdet indenfor salg og marketing og samtidig skal han tage sig af videreudvikling af Køge Boldklubs organisation.

Ahmed Ben Kacem, 30 år, har igennem de sidste 7 år været Key Account Manager hos et par danske såvel som udenlandske IT virksomheder.

- Ahmeds brede erfaring indenfor salgsområdet og hans meget brede kontaktflade er helt klart noget vi kommer til at bruge i Køge Boldklubs fremfærd. Rent sportsmæssigt har Ahmed dog også et par talenter på fodboldbanen – så fodbold er ikke et helt fremmed fænomen, udtaler Steen Witthøfft fra bestyrelsen for Køge Boldklub A/S,

Køge Boldklub A/S forventer at Ahmed bliver et nyt omdrejningspunkt for videreudvikling af den udvikling som klubben er i fuld gang med såvel organisatorisk, økonomisk og sportsligt.

- Jeg er meget imponeret af Køge Boldklubs seneste resultater og ser frem til, at vi kan få Køge Boldklubs identitet, kultur og ånd langt mere kendt – således at Køge Boldklub tilfører langt mere end blot ”et navneskilt”, udtaler Ahmed Ben Kacem.

Ahmed Ben Kacem vil fremover være at træffe på adressen Køge Boldklub A/S, Ved Stadion 6 i Køge. Tlf. 5665 1256


Med venlig hilsen

KØGE BOLDKLUB
Per Møller

Mobil: 2845 0394