Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Det er bare fodbold

Onsdag d. 27. november 2002
"DET' BARE FODBOLD" HOLDER LIVE-JULEFROKOST I TO TIMER:

Werge & Frimann gør status sammen med udvalgte spillere fra alle SAS Liga-klubber

Viasat Sport mandag 2. december kl. 21.30

Efter den kommende weekends runde i SAS Ligaen går klubberne på en fortjent vinterpause. Det sker efter et hedt efterår, hvor kun FC København pointmæssigt har skilt sig ud fra de andre SAS Liga-klubber.

Debatprogrammet "Det' Bare Fodbold" er klar med en usædvanlig afslutning på efteråret: De har nemlig inviteret en lang række af efterårets profiler fra de forskellige SAS Liga-klubber på en solid julefrokost, der sendes direkte på Viasat Sport. Her skal der gøres status over efteråret. Og det bliver med spillere lige fra den "genopstande" Peter Møller til Jess Thorup fra Esbjerg. Hvem har gjort det godt, hvem har ikke, hvad skal blive bedre i foråret - og hvordan?

Seerne får naturligvis som altid stor mulighed for at påvirke debatten, idet de kan både maile og ringe ind til det direkte debatprogram. Værterne er Carsten Werge og Per Frimann, der begge har et par overraskelser klar til både spilerne og seerne. Man kunne eksempelvis forestille sig, at de deltagende spillere skal kåre efterårets SAS Liga-dommer. ligesom en quiz på spillernes egen viden om SAS Ligaen også er indenfor mulighederne!

"Programmet sendes i denne udgave i to timer, fordi der skal være tid til at komme bagom alle spillerne og deres klubber i denne status over efterårssæsonen. Og vi på redaktionen bag "Det' Bare Fodbold" er glædeligt overrasket over, hvor mange spillere, der har sagt ja til at medvirke i programmet, siger Carsten Werge.

Gæstelisten til mandagens program tæller foreløbig flg. spillere: De to angribere Heine Fernandez, AB, og Peter Møller, FC København. De to anførere Jess Thorup, Esbjerg og Henrik Risom, AGF. Fra Brøndby ved redaktionen endnu ikke, hvem der kommer, mens Aab stiller med målmand Jimmy Nielsen. Fra Viborg kommer topscorer Søren Frederiksen, mens OB møder med efterårets målmand, Karim Zaza. Overraskelsen Køge møder med Carsten Holbek, mens den anden oprykker, Farum, sender David Rasmussen. Fra det midtjydske kommer Silkeborgs John Jensen og Martin Nielsen fra FC Midtjylland.

Programmet "DBF's" første julefrokost bliver sendt direkte - og senere genudsendt på 3+. Seerne kan maile spørgsmål til gæsterne og de to værter på adressen: dbf@viasat.dk . Telefonnummeret, seerne kan ringe ind til programmet på, offentliggøres under udsendelsen.

Yderligere oplysninger kan fås hos Carsten Werge på tlf: 26 72 81 00

Med venlig hilsen
TV3s Presseafdeling
2002-11-27