Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Britisk fodbold på TV3+

Fredag d. 13. december 2002

Tipslørdag på 3+:

Engelsk og skotsk fodbold

3+ lørdage kl. 15.00


Hører du til en af de mange seere, der har savnet britisk fodbold i TV lørdag eftermiddag?

Nu har du muligheden for igen at opleve syngende tacklinger, knivskarpe indlæg og et medlevende publikum hver lørdag, når 3+ viser det allerbedste fra den skotske Premier League og den engelske 1.division i den danske SAS Ligas vinterpause.

Tipslørdag starter denne lørdag - 14. december - kl.15.00, hvor vi indleder med Glasgow Rangers og kometen Peter Løvenkrands. Hjemme på Ibrox tager det skotske førerhold imod Dundee United i en kamp, der tegner både målrig og underholdende.

Inden kampen går Dan Sørensen og de tidligere "stjerneskotter" Brian Laudrup og Morten Wieghorst helt tæt på skotsk fodbold, og vi har besøgt begge de traditionsrige klubber og har også stort interview med det nye, danske stjernenavn i Skotland, Peter Løvenkrands.

 
Tipslørdag kræser fortsat også for alle landets tippere med masser af spilforslag, og vi følger alle kampe, der spilles lørdag eftermiddag med Dongservice.

Hver uge har vi også alt det nyeste nye fra England og Skotland via vores korrespondent i London. Vi viser også trav i verdensklasse hver lørdag, hvor vi følger V75 fra de store travbaner i Sverige.

Tipslørdag - hver lørdag på 3+ fra klokken 15.00

Yderligere oplysninger kan fås TV3s adm. direktør Jesper Grønholdt på tlf. 77 30 55 00. Du kan også kontakte Viasat Sport's Flemming Kjellerup på tlf: 32 69 99 99.