Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Casper Hjorth til B.T.

Onsdag d. 8. januar 2003

B.T. har ansat Casper Hjorth-Knudsen i den ledige stilling som samfundsreporter på sporten. Casper kommer fra en stilling som program- og nyhedschef på TV3/Viasat Sport A/S. Casper er 33 år og har efter sin uddannelse - hvor han var praktikant på B.T. i 97/98 - arbejdet på Berlingske Tidende og TV3/Viasat. Før journalistuddannelsen uddannede Casper sig til civiløkonom. Han tiltræder på B.T. d. 1.3. og afløser Anders Bay, der sidder i et vikariat.


Casper Hjorth begyndte hos TV3/Viasat Sport i februar 2000 og har været glad for tiden på stationen, men føler, at det vil være godt for hans udvikling igen at få lidt journalistisk jord under neglene i stedet for at være "administrator".

"De sidste tre år har budt på mange spændende udfordringer, og jeg er især stolt over at have været med til at gøre onside.dk til Danmarks bedste fodbold-site, ligesom det er glædeligt, at Viasat Sport i kanalens første leveår har fordoblet antallet af abonnerende husstande og nu kan ses i 915.000 danske hjem," siger Casper Hjorth.

"Jeg ser frem til at arbejde på B.T. igen, hvor jeg vil suge til mig hos redaktionens erfarne skribenter. Omvendt håber jeg, at jeg så kan bringe nye visuelle ideer med mig fra min TV-tid," fortæller Casper Hjorth.