Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressen og landsholdet ved VM i Portugal

Torsdag d. 16. januar 2003

Pressen og landsholdet
ved VM 2003 i Portugal

Kontakt
Al henvendelse til det danske hold i EM-perioden - udenfor de nedenstående angivne møder - skal foregå til DHF's delegationsleder Jan Høg Jensen på tlf. 21 63 05 35 – dog d. 19. og 20. januar til holdleder Stig Jensen på 20 33 08 71.

Pressemøder: I forbindelse med herrelandsholdets deltagelse i VM 2003 i Portugal vil der i øvrigt være tre typer pressemøder:

På kampfrie dage
Under forudsætning at landsholdet kvalificerer sig videre efter den indledende runde, vil der på kampfrie dage blive afholdt pressemøde af 1 times varighed, formentlig på landsholdets hotel i lighed med tidligere.

Formiddagstræning
Den danske presse har mulighed for at overvære holdets formiddagstræning, og i forbindelse med udstrækningen efter træningen vil der i 5-10 minutter være mulighed for at tale med spillere/trænere i et bestemt område af hallen.

Efter kampene
Umiddelbart efter en kamp er forbi går holdet i omklædningsrummet.
Kort tid herefter kommer Torben Winther og 2 spillere til mixed-zone området, hvor pressen befinder sig.
De øvrige spillere færdiggør deres udstrækningsøvelser (ca. 10 minutter).

Ønsker pressen at tale med en eller flere af disse spillere, kontaktes DHF's delegationsleder Jan Høg Jensen i mixed-zone området - denne henter så den/de pågældende spiller/e, når de har færdiggjort udstrækningsøvelserne.

10 minutter efter kampen er færdig skal Thor Munkager og 1 spiller fra kampen til IHF's internationale pressemøde i Pressecentret. Det varer ca. 10 minutter. Her er den danske presse naturligvis meget velkommen. Efter IHF's pressemøde kommer dn assisterende landstræner og spilleren tilbage til mixed-zone området og er til rådighed for interviews.

Bemærk: Når en spiller har været til interviews i mixed-zone og returnerer til omklædningsrummet, kommer spilleren ikke tilbage til mixed-zone.

DHF ønsker pressen et godt VM i Portugal
Med håbet om et fortsat godt samarbejde ønsker Dansk Håndbold Forbund alle sportsredaktionerne et godt VM 2003.

På vores hjemmeside http://www.dhf.dk følger vi naturligvis holdet tæt - så husk at checke siden dagligt.

Hvis I har brug for yderligere informationer, kan I kontakte DHF´s administration, som selvfølgelig også er til rådighed under VM.

Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbund