Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde om roadracing

Mandag d. 10. februar 2003

Til sportsredaktionen


Invitation til pressemøde

Unge talenter fra Danmark og de øvrige nordiske lande får nu for første gang mulighed for at konkurrere på lige fod med den absolutte verdenselite inden for MC-roadracingDet er TMP/Aprilia i samarbejde med Eurosport, som står bag et initiativ, der betyder, at en række danske kørere får de allerbedste motorcykler stillet til rådighed. De bliver endvidere supportet af bl.a. den berømte Abruzzo Aprilia stald, der tidligere har hjulpet verdensstjernerne Valentino Rossi, Loris Capirossi og Roberto Locatelli frem til deres VM-titler.

Moto GP VM i roadracing får således en helt ny dimension og bliver ekstra spændende at følge i år set med nordiske øjne. Alle løbene vil kunne følges på Eurosport.

Alt dette vil vi gerne fortælle meget mere om på et pressemøde, der finder sted i Bella Center, torsdag den 13. februar klokken 14.00 i Focus/Pressesekretariatet ved Indgang Vest.

På mødet vil vi også præsentere de unge talenter, der bliver berørt af denne nye satsning, ligesom der bliver gode muligheder for personlige interviews og fotooptagelser.

For at arrangere dette bedst muligt vil undertegnede gerne bede om en tilmelding til mødet senest tirsdag den 11. februar samt eventuelle ønsker om efterfølgende interviews senest onsdag den 12. Begge dele på telefon 32 47 26 11 / 20 28 23 47 eller på email: karen.frost@bellacenter.dk

Med venlig hilsen på vegne af TMP/Aprilia, Eurosport og øvrige sponsorer.

Karen Frost

Pressechef
Bella Center A/S


NB: Pressemødet ligger i umiddelbar forlængelse af Hans Kongelig Højhed Kronprins Frederiks officielle åbning af motorcykelmessen "Motorcykler i Bella 2003" og programmet bliver:

14.00: Velkomst ved Thomas Møller Pedersen og en let frokost buffet
14.15: Intro, hvor de unge race-talenter gør deres entré. Der er gode billedmuligheder i denne seance, og derfor er det vigtigt at møde præcist op til tiden.
14.25: Pressemødet starter og indeholder præsentation af de unge kørere og deres planer for sæsonen.
15.00: Mulighed for personlige interviews og fotooptagelser.
16.30: Afslutning