Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Speedway 2000

Fredag d. 5. november 1999

Vi har længe haft en link til en dansk hjemmeside om speedway, og nu har Nicolai Juhl, der står for siden, givet den en ekstra skalle.

Vi har modtaget denne hilsen fra ham:


Som de første !!!! har www.speedway.webside.dk

løbssteder for næste års Grand Prix serie i speedway, hvor bla. Brian Karger & Andersen deltager !!!


PS !! husk kildeangivelse på denne historie !!

mvh

Nicolai

Grand Prix sæson 2000 nu fastlagt.

På et møde igår (torsdag) i London, blev det endelig afgjort, hvor næste års seks afdelinger af Grand Prix runden skal afvikles. Og der er igen spænding til dansk publikum.
-Ja, vi er jo glade for at den 5. afdeling bliver kørt i Vojens, fortæller Ole Olsen til NicNim. Jeg havde ellers regnet med, at vi måske i år var blevet udset til at få en af de første runder, hvilket jo rent publikumsmæssigt ikke er nogen særlig stor succes. Men det blev altså nummer 5 i rækken, og der kan vi jo være heldig med en VM afgørelse, siger Ole Olsen.

Ole Olsen er direktør i Grand Prix serien, og samtidig også løbsarrangør på Vojens Speedway Center, hvor størstedelen af de store internationale løb i DK afvikles.
-Efter at der er kommet gode sponsorer i GP runden, er der jo også flere til at træffe beslutningerne om, hvor løbene skal afvikles. Jeg tror vore succeser i Vojens gennem årene også bevirkede, at vi fik lov til en af de bedre GP'ere, siger Ole Olsen. Men det er forundrende at se, hvordan andre lande f.eks er gået helt i dvale, når det gælder om at få noget stort op at stå. Tjekkiet har faktisk sovet på det sidste og jeg tvivler på, at de får et Grand Prix til næste år, slutter Ole Olsen, og gør opmærksom på, at GP nummer 1 stadig ikke er helt afklaret, rent geografisk.

Og her er så planen for år 2000:

Grand Prix 1 6. maj Pragh, Tjekkiet / Landshut, Tyskland
Grand Prix 2 3. juni Linköping, Sverige
Grand Prix 3 1. juli Wroclaw, Polen
Grand Prix 4 29. juli Coventry, England
Grand Prix 5 2. september Vojens, Danmark
Grand Prix 6 23. september Bydgosczc, Polen

Bemærk at den oprindelig dato for GP 5 (Danamrk) er blevet ændret.