Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

DR-sporten søger redaktionschef

Tirsdag d. 18. februar 2003

REDAKTIONSCHEF TIL DR SPORTEN

DR Sporten søger dynamisk, journalistisk ildsjæl til at varetage det daglige ansvar for afdelingens nyhedsformidling.

Redaktionschefen står i spidsen for omkring 40 medarbejdere,der bl. a. laver sportsnyheder til DRs 4 medielle platforme,Online,tekst-Tv, Radio og TV.

Arbejdet som nyhedsredaktionschef sker i tæt samarbejde og dialog med afdelingens øvrige ledelse, som består af en redaktionschef med et særligt ansvar for DR Sportens transmissioner, og af sportschefen.

DR Sporten står i 2004 over for ét af afdelingens mest spændende år nogensinde med rettigheder til bl. a. EM i håndbold for mænd og kvinder, EM i fodbold i Portugal, Olympiske Lege i Athen, Tour de France – golf, atletik og motorsport for blot at nævne nogle af de vigtigste opgaver. Alene på Tv skal DR Sporten levere cirka 600 timer, ligesom afdelingen står i spidsen for tværmedielle initiativer i anledning af det store sportsår.
Der vil blive lagt vægt på erfaring med personaleansvar og på evnen til at formidle samarbejde. Journalistisk tæft og almen mediekendskab på højere niveau er ligeledes en forudsætning for ansættelse.
Ansættelse sker på individuel chefkontrakt.

Telefonisk henvendelse om redaktionschefstillingen kan ske til Sportschef, Jørgen Steen Nielsen, tlf. 21 69 20 40.

Ansøgning, mærket ”Redaktionschef til DR Sporten”, og stilet til DRs personalekoordinator, skal være Danmarks Radio,TV-Byen, 2860 Søborg, i hænde senest tirsdag d. 4. marts 2003.