Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Medlemsblad

Søndag d. 6. juni 1999

DS-medlemsbladet "Den Gyldne Pen" udkommer i denne uge med 24 sider.
Poul Erik Andersson er ny annoncechef for bladet, mens Tommy Poulsen har overtaget redaktørposten, begge poster blev beklædt af Frits Christensen de foregående fem år.
Alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og flere menige medlemmer er allerede med i arbejdet omkring bladet, og vi har flere bolde i luften til "Den Gyldne Pen 3", der har deadline den 10. oktober.
Følgende indslag forberedes:
Interview med vore to hædersmænd, Svend Nielsen og Niels-Christiansen, der står for "kontrollørarbejdet" for pressen ved landskampe med meget mere, men det skal naturligvis også handle om deres liv i sportspressen, Per Kjærbye har allerede taget BILLEDET af de to grand old men.
Bent Hermansen skriver et indlæg om "et liv med teknik" - hans signatur er tek., men hans artikel handler nu om livet fra skrivemaskiner til de bærebare vidundere og deraf følgende mavesår.
Vi har også planer om et fællesinterview med Kirsten Pilgaard og H. P. Rytter, der er hårde konkurrenter, men også papirløse ægtefæller i det nordjyske.
John Idorn arbejder på et portræt af legendariske Simon alias Magnus Simonsen.
Poul Erik Andersson fortsætter serien om "Vor mand i Provinsen".
Leif Rasmussen, årets sportsjournalist, præsenterer Fyns Amts Avis´ nye sportsredaktør Jan Kjeldtoft, der bruger det meste af døgnet på sin lidenskab for sport.
Niels Abildtrup tegner et kærligt portræt af Poul Ib, der fortæller oplevelser fra et langt liv i sportspressen, og vi har et par andre aftaler, som vi lader stå lidt endnu.
Du vil senere forstå hvorfor.
Har du forslag om indlæg, hører vi gerne fra dig.
Tlf. 40293257.
Er det ikke en overlapning med hjemmeside og medlemsblad, spurgte en kær kollega forleden.
Nej, vi satser på at bruge medlemsbladet til spændende artikler inden for vores branche, portrætter og lignende, som nævnt ovenfor, mens de små hurtige meddelelser fremover sendes ud på hjemmesiden. Her har vi mulighed for at arbejde uden deadline, både med små meddelelser, så medlemmerne kan følge med i, hvad der sker i bestyrelsen, og med den debat, som vi har savnet, og som allerede er i fuld gang. Hvad mener vi om privatlivets fred? Har vi krav på en forklaring fra Brian Laudrup, uanset hvor privat den er?
Den debat ville være vanskelig at føre i medlemsbladet, der kun udkommer tre gange om året. Her ser vi en klar forskel på hjemmeside og medlemsblad. Se iøvrigt de seneste indlæg om dette emne fra Peter Grønborg, Kim Ravn og Natasja Crone under debatforum på denne hjemmeside. Du har vel også en mening om dette væsentlige emne.