Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Basketball på Viasat Sport

Fredag d. 14. marts 2003


Basket: College Final Four direkte på Viasat Sport

Morgendagens basketstjerner lyser på Viasat Sport den 6. og 8. april.

Det er i den prestigefyldte amerikanske college-turnering, at cremen af basketverdenens talentmasse bliver omdannet til det stof, verdensstjerner er gjort af. Alle NBA- og Euroleagueklubber med respekt for sig selv vil følge semifinaler og finale i håbet om at finde den næste verdensstjerne. Og nu kan du også følge det forrygende show hjemme i stuen, med TV-apparatet stillet ind på Viasat Sport.

Semifinalerne sendes natten til søndag den 6. april mellem klokken 01.00 og 06.00. Finalen kan opleves natten til tirsdag den 8. april mellem klokken 03.00 og 06.00.

College-finalerne er en af årets største sportsbegivenheder i USA, så der er noget at se frem til for de morgenfriske - eller de der bare generelt går halv-sent i seng.

College-turneringen er inddelt i forskellige ligaer, kaldet conferences, og i første omgang gælder det om at komme blandt de 64 bedste hold. Flere skoler er allerede kvalificeret og resten af de deltagende hold findes i den kommende weekend, når der afholdes conference-mesterskaber rundt omkring i USA.

Hvis alt går vel, bliver der mulighed for at opleve Danmarks bedste basketspiller Christian Drejer i årets Final Four. Efter en flot sæson for Sisu valgte den to meter og fire høje forward at skifte til Florida Gators, som har en god mulighed for at kvalificere sig til Final Four.

Drejer kunne også have skrevet en millionkontrakt med en topklub i Euroleague, stort set efter eget valg. NBA-draften var en anden mulighed, som Drejer efter grundige overvejelser valgte fra, selvom flere klubber havde givet udtryk for at vælge ham.

Hvis det skulle lykkes for Florida Gators at vinde college-mesterskabet, vil det være første gang i skolens historie. Og allerede i den kommende weekend får Drejer og Gators en forsmag på hvordan, det vil gå. Hvis skolen når finalen i sin conferenceturnering venter formentlig Kentucky, som allerede har slået Gators to gange i denne sæson.

Christian Drejer kæmper i øjeblikket for at finde topformen efter en skade, der gjorde det umuligt straks at leve op til de tårnhøje forventninger, han blev mødt med i Florida.

Men én ting er sikker; hvis Drejer når topformen, bliver det endnu sjovere at se Final Four.For yderligere oplysninger:

Kommentator Jeppe Horskjær mobil: 2672 8108

jeppe.horskjaer@viasat.dk