Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Åbenhed

Torsdag d. 18. november 1999

Danske Sportsjournalister holdt bestyrelsesmøde onsdag den 17. november i restaurant "Huset med det grønne træ", Gammel Torv 20, i København.

Det var første gang, vi benyttede dette lokale, og vi fik set, at det er et sted for prominente gæster. Kurt Thorsen var der også - men i den anden afdeling, hvor der er gitter...

Bestyrelsen behandlede Flemming Tofts indlæg på hjemmesiden om åbenhed.
Skal hjemmesiden eller debatforum lukkes for offentligheden?

Bestyrelsen besluttede at fortsætte som hidtil.
Steen Ankerdal satte tingene på plads med ordene:
- Vi er oprørte over, at klubber, unioner og forbund er meget lukkede. Så skal vi da ikke være de første til at lukke af for vores egen debat.

Rasmus Bech var enig og supplerede:
- Vi må selv finde ud af at holde tonen, så det ikke har interesse for andre medier, hvad vi debatterer på hjemmesiden. Det må være op til det enkelte individ at styre det.

Andre emner fra bestyrelsesmødet:
Bestyrelsen drøftede optagelseskriterier for nye medlemmer, og der var ikke basis for at optage Henrik Knudsen og Sven Frandsen, da de ikke er medlemmer af Dansk Journalistforbund. Bestyrelsen fandt ikke, at de to kunne opfylde kriterierne for associerede medlemmer.

H. C. Møller beklagede, at 12 medlemmer skylder kontingent for to år, og 64 skylder kontingent for 1999. De har allerede modtaget rykkere, og på næste bestyrelsesmøde - den 8. december samme sted - kan DS blive tvunget til at ekskludere de 12 førstnævnte medlemmer, hvis de ikke har klaret deres mellemværende forinden.
H.C. Møller påpegede, at der er tale om et rekordstort antal skyldnere, og det vil blive fulgt op med en skrappere kurs i det nye år.
Det kan ikke være rigtigt, at så mange ikke kan finde ud af at bære et indbetalingskort hen på posthuset, i banken - eller såmænd bare op i bogholderiet.

Lars Møller, pressefotograf på B.T., har søgt om optagelse i DS, og han bliver registreret som nyt medlem, så snart papirerne er i orden.