Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Speedwayaftale med DK4

Mandag d. 14. april 2003

Pressemeddelelse

Live-speedway i topklasse på dk4Tv-stationen dk4 har indgået en treårig aftale med det London-baserede Benfield Sports International (BIS) om at sende FIM Speedway Grandprix (SGP) serierne og FIM Speedway World Cup (SWC) direkte i løbet af de næste tre år. Aftalen inkluderer en times sammendrag på Danmarks Radio den efterfølgende dag.Speedway-interesserede danskere kan godt begynde at glæde sig, for der bliver sendt masser af speedway direkte på dk4 de næste tre år, på grund af aftalen med Benfield Sports International.
Hvem husker ikke de dage for 10-15 år siden, hvor international speedway var domineret af danske esser såsom Ole Olsen, Hans Nielsen og Erik Gundersen?! Denne gang kan det blive mindst lige så spændende, da både Nicki Pedersen, (som vandt Europæiske Grand Prix i Polen i fjor) og stortalenterne Bjarne Pedersen og Hans Andersen er med i FIM Speedway Grand Prix’et.

FIM er den internationale union for motorcykelsport, og deres Grand Prix-serier består af 24 af verdens top speedway-kørere, som individuelt konkurrerer om verdensmesterskabet. Motorcyklerne opnår en fart på 120 km i timen, og har hverken gear eller bremser.

”- SPG-serien er en af de mest spændende sportsbegivenheder man kan se direkte på TV, og vi er glade for, at have indgået denne aftale med Benfield Sports International”, siger dk4s programdirektør Stig Holbøll Hasner. ”Fremtiden er lys for verdensmesterskaberne i speedway som en direkte tv-event. Ikke mindst på grund af speedway-sportens store opblomstring i Danmark, og at Grand Prix’et skal køres i Parken i København”, fortsætter han.

Den legendariske speedwaykører Ole Olsen, nu Race Director hos FIM, er også begejstret.
”- Med dk4 - og DR-aftalen, afholdelsen af Grand-Prix’et i Parken for første gang og tre danske kørere i serien, er dette det mest spændende, der er sket for speedway i Danmark igennem de sidste 10 år”, siger Ole Olsen.


dk4 er en landsdækkende dansk tv-station som kan modtages via TDC’s kabelnet, via parabol eller lokal antenneforening.

Ønskes yderligere oplysninger kan dk4 kontaktes på telefon: 70 25 35 35