Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

RM: Sejlsport

Mandag d. 28. april 2003Jesper Bank, kapsejlads og musik i Malmø
Den foreløbige nummer 1, Michael Collberg.

Download billede her

Weekenden den 3. og 4. maj kommer REDGREEN League til Malmø. Sidste års vinder, Michael Collberg, ligger på en foreløbig førsteplads i den samlede stilling, men der er på forhånd høje forventninger til den danske America's Cup-skipper Jesper Bank, der for første gang deltager i ligaen.

Øresund danner rammen om den kommende weekends internationale REDGREEN League i sejlsport, der har deltagelse af Europas bedste H-bådssejlere. Danskerne Jesper Bank og Bo Selko samt Jan Gustafson fra Malmø er alle tidligere verdensmestre i H-båd, og de skal forsøge at udfordre sidste års vinder, svenske Michael Collberg. REDGREEN League består af i alt 10 stævner, der bliver afviklet i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Italien.
Som noget nyt vil der til alle årets REDGREEN League-stævner være underholdning og aktiviteter for hele familien. I Malmø spiller Brødrene Berggrensson Beatles Show, The Dudes og Malmø-bandet The Mo lørdag eftermiddag, mens kapsejladserne foregår på vandet lige ud for Malmö Segelsällskaps klublokaler. Desuden er der mulighed for at prøve optimistjoller, "Två-krone"-joller og kajakker samt opleve Søredningstjenesten og Skandinavisk Gummibådsklub i aktion. Hele weekenden vil der i øvrigt være stillet en klatrevæg op på havnen, som alle interesserede kan prøve kræfter med.
Sejladserne starter klokken 10 både lørdag og søndag. Der er gratis adgang til REDGREEN League begge dage.