Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Hjemmesiden har fødselsdag

Mandag d. 28. april 2003

Danske Sportsjournalisters hjemmeside har fire års fødselsdag den 5. maj.
I den anledning har vi bedt DS' tidligere generalsekretær Poul Erik Andersson om at gøre status over fire år med hjemmesiden:DANSKE SPORTSJOURNALISTERS hjemmeside betragter jeg som en kær ven.
Når jeg åbner computeren om morgenen, er det første mine øjne ser den lille travle journalist/pressefotograf, der styrter af sted til nye opgaver.
I løbet af natten har webmaster Poulsen lagt 10 pressemeddelelser ud, og selv om rubrikkerne ikke ligefrem lokker til læsning, ligger det i rygraden, at man skal skimme indholdet – det kunne jo være!
Vi er blevet forvænte med at få det hele serveret direkte på skærmen, og for den dovne journalist, vil hjemmesiden altid have nogle interessante vinkler, der kan tages hjem via telefon. Inden man ser sig om, har man lavet 2-3 historier takket været de praktiske oplysninger på DANSKE SPORTSJOURNALISTERS hjemmeside.
En gang imellem undskylder Poulsen, at siden er ude af drift, fordi han selv bevæger sig til udlandet for at følge diverse hold, og man sidder tilbage med følelsen af at gå glip af en hel masse. Tænk, nu ved vi ikke, om indendørshockeyspillerne har haft en turnering i Kalundborghallen, eller om Farum Boldklub har skadede spillere, eller om Preben Søborgs fødselsdag er 1., 2. eller 3. Påskedag….
Men så er Tommy tilbage på pinden, sender 25 meddelelser ud og vi kan igen følge med i livet omkring os.
Da jeg i 1972 blev redaktør af vores lille 8 sider blad med medlemsliste og et forsidebillede, var det svært at forestille sig, at vi skulle ende, hvor vi er endt i dag.
Ind imellem fik vi takket være Frits Christensens energi etableret ”Den gyldne Pen”, der i dag kan prale af 10. årgang og blad nr. 28. Men dette blad er til eftertænksomhed, mens websiden er til de hurtige informationer. En fin – men dyr kombination.
For syns skyld har vi også en debatside. På de gode år har vi i underkanten af 150 indlæg, hvoraf de 148 drejer sig om at skælde hinanden ud. Så alene af den grund er det OK med manglende skrivelyst. Men det siger noget om, hvor fattigt debatniveauet er.
De gamle journalister gider ikke skrive, og de unge tør ikke, fordi de risikerer at få en skraldespand hældt ned over sig. Så vi må nøjes med lidt skyggeboksning, når TV2 forsvarer sig mod skrivende kolleger….og så er den debat slut.
Hvis jeg skal sige noget om fremtiden for vores hjemmeside, er det to ting. For det første så jeg gerne, at siden blev moderniseret, og for det andet vil jeg gerne stille det spørgsmål: Hvad gør vi, hvis Tommy Poulsen i morgen siger: - Nu vil jeg hellere bruge tiden på min lille datter – en anden må tage ansvaret for hjemmesiden..
Tænk lige over det….. Derfor også tillykke og tak til Tommy for et fantastisk stykke arbejde.