Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Giro d'Italia live på Eurosport

Torsdag d. 8. maj 2003

EUROSPORT KØRER LIVE IGENNEM ITALIEN

Fra d. 10. maj kan alle cykelsport fans følge hver etape af Giro d'Italia LIVE på Eurosport!
Med intet mindre end 8 bjergetaper og 5 målpassager i bjergene har dette års Giro d'Italia atter alle forudsætningerne for at blive lige så nervepirrende som løbets omgivelser er smukke.
Den 86. udgave af løbet starter i Syditalien på den italienske støvle's hæl og kommer som altid til at byde på en god kombination af seje bjergetaper og flade sprint strækninger.
De italienske vindere Stefano Garzelli, Gilberto Simoni og Paolo Savoldelli fra 2000, 2001 og 2002 er i år tilbage i sadlen, men med deltagelse af flere store navne som Tyler Hamilton fra USA og spanske Juan Manuel Garate kan det sagtens tænkes, at italienerne's 6 årige dominans af Giro'en er ved at være forbi, og måske har det danske hold CSC en god chance.

"Med 40 sejre i Giro'en bag sig vil det ikke være en overraskelse, hvis Mario Cipollini slår Alfredo Binda's 70 år gamle rekord på 41 sejre." siger Patrick Chassé, Eurosport's Cykelsport Producer. "En anden del af dette års Giro, som utvivlsomt vil påvirke rytterne, er den indtil videre ukendte stigning på Zoncolon passet. Med en hældning på visse strækninger på over 20% er det allerede vurderet til at være Europa's stejleste pas nogensinde integreret i et cykelløb. Ifølge rytterne er selv det seje Angliru Pas, som for alvor har taget pusten fra rytterne de sidste år, ikke en gang sammenligneligt med Zoncolon."

Hver etape LIVE...

Eurosport's multimedie platform: Eurosport, Eurosportnews og eurosport.com dækker alle begivenhederne fra Italien Rundt til Europa's cykel fans!

Lige fra starten på første etape tager Eurosport dig med LIVE hver dag på de italienske veje for at følge den rosa førertrøje til mållinien passeres i Milano!

Fra d. 5. maj kan du følge Eurosportnews' eksklusive interviews med Ugens Gæst: den italienske stjerne Dario Frigo!
Fra d. 10. maj sender Eurosportnews hele dagen de seneste nyheder fra løbet og byder fra kl. 18.15 CET hver time på højdepunkter fra dagens etape.

Med eurosport.com får du resultater og kommentarer fra Italien Rundt samt meget mere om cykelsport ved blot et klik med musen!
> --------------
> Presskit
>
> > <>
------------

> Martin Alarik
> Press Officer
> Eurosport Television AB
> telephone: +46 (0)8 50 66 10 11
> mobile phone: +46 (0)708 21 10 51
> web site: www.eurosport.com
>