Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på DR1

Mandag d. 19. maj 2003

Sport
Fodbold old-boys: Danmark - Italien
DR1 27.05.03 / 22.00

Fodbold old-boys: Danmark - Italien

Der er garanti for god underholdning, når DR1 sender hele old boys-landskampen mellem Danmark - Italien. Mange tidligere topspillere forsvarer de danske farver.



Det kan godt være, at aftenens to fodboldlandshold ikke kan fylde et europæisk topstadion længere. Det kan også godt være, at spillerne ikke har samme hurtighed og snilde som førhen. Men der vil helt sikkert være masser af højt humør, vilje, tekniske lækkerier og tidligere topspillere, når et udsolgt Munkesø Stadion i Kalundborg lægger græs til landskampen mellem Danmarks og Italiens old boys landshold. Seerne kan også glæde sig til opgøret, som sendes i fuld længde på DR1.

Laudrup-brødrene i spidsen
Det danske hold består af en række gamle kendinge, og specielt EM-guldvinderne fra 1992 fylder meget. Med i alt 626 A-landskampe og 100 mål på bagen er det en garvet trup som træner Allan Michaelsen og teknisk direktør Sepp Piontek har udtaget. Mange vil kunne nikke genkendende til navne som Piechnik, Sivebæk, Rieper, Høgh, ”Store” Larsen, ”Faxe”, Laudrup-brødrene og Povlsen.

Mon ikke de mange tidligere danske stjerner stadig kan henrykke tilskuere og seere med en flot, teknisk fodboldoplevelse. Og når modstanderne er Italiens tilsvarende stærkt besatte hold, er der garanti for en fodboldoplevelse på DR1.

Kommentator: Dennis Ritter.


Yderligere oplysninger kan fås hos:
Christian Rask
tlf. 3520 4051 / 2169 0703
mail: chra@dr.dk
TV Presse

eller DR Sporten Jan Rosendal, tlf.: 3520 4940