Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

RM: Cykling

Mandag d. 26. maj 2003


Det lykkedes Herning Cykle Klubs Ari Højgaard at forsvare sin samlede tredjeplads på den ottende og sidste etape af FBD Milk Rás i Irland, søndag.

Søndagens etape, der var neutraliseret på de første 14 km, blev kontrolleret af det engelske landshold, der skulle forsvare deres holdkaptajn, verdensmesteren i pointløb på bane, Chris Newtons førertrøje. Holdet holdte en høj fart på de sidste 40 km, der blev kørt som et gadeløb i Dublin. Dette afholdte de øvrige klassementsryttere fra udbrudsforsøg på etapen, der blev vundet af Adam Hogdes fra det amerikanske USA Team Sportsbooks.com.

Der skete således inden forskydninger i det samlede klassement. Chris Newton vandt FBD Milk Rás 2003 foran Tobias Lergard (Team Bianchi Scandinavia) i Irland og med Ari Højgaard tredjepladsen.

De øvrige danskere i løbet Carl Henning Brøndberg (Randers CK), Brian Larsen (Odder CK) og Michael Larsen (Hammel CK) sluttede på hhv. 39., 42. og 50.pladsen.

Foruden 15 point til UCI's verdensrangliste sikrede den 29-årige Ari Højgaard sit bedste internationale resultat. Ari Højgaard er tidligere bl.a. blevet nr. 10 i Herold Sun Tour, Australien (UCI-kat. 2.4) i 2001.


Med venlig hilsen

Herning Cykle Klub


Finn Skov
Sportschef
Tlf. 97 21 56 53 - Mobil 40 11 56 53