Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bøjgaard som kicker

Fredag d. 6. juni 2003

Jimmy Bøjgaard er mest kendt for sin optræden på TV 2. Det samme er Claus Elming, men nu tyder noget på, de to venner for en stund bliver fjender, og det kan blive Bøjgaard, der for en tid tiltager sig håneretten.

I hvert fald er Jimmy "the Leg" Bøjgaard gået i skarp træning som kicker for fødebyen Hernings Hawks, og netop Hawks tørner den 21. juni sammen med Claus Elmings Avedøre Monarchs på den midtjyske slette.

Der er kun én plads, der du'r for the Leg. Han skal være kicker.

Den første træning i denne uge, der forøvrigt forløb i silende regn, viste, at the Leg vist nok har en form for talent. I hvert fald tordnede han gang på gang boldene, der blev tungere og tungere (op til 2,5 kg) ind over målet fra 40 yards.

Monarchs har tilsyneladende af endnu ukendte kanaler fået nys om the Legs træning - og resultater heraf, for det forlyder nemlig, NFLming begyndte at ryste og svede kraftigt under Monarchs seneste træning.

De samme ubekræftede kilder fortæller også, at NFLmings påtagede, lidt sydstatsagtige smil stivnede. Øjnene blev hårde (mindede nærmest om et saloon-slagsmål i the Wild West)

Det var og er tydeligt, at NFLming ikke var og er tilpas ved situationen.

Han har på sit lidt kringlede dansk forsøgt at bagatelisere indsatsen fra the Leg. Helt galt gik det, da han skulle forsøge at udtale, at the Legs Arsenal kun indeholdt løst krudt.

Hawks venter publikumsrekord den 21. juni.

The Leg ser frem til at score en masse point.

NFLming ved ikke, hvad han ser frem til. Han har nemlig adskillige gange mobbet the Leg for åben skærm under transmissioner på TV 2 Zulu.