Sidste udkald: kom til stormøde i Parken

 

Fyraftensmødet i Parken nærmer sig. På fredag! Det handler om den meget store event i 2020, når nogle af Europas bedste landshold besøger København og Telia Parken. Danmarks nationalstadion får fire kampe i EURO 2020 sammenhæng. Tre indledende fra Gruppe B plus en 16.dels finale. Forhåbentlig (og formentlig) med dansk deltagelse i mindst to af kampene. Parken deler B-gruppe kampene med Krestovsky Stadium i Saint Petersborg.

Fyraftensmødet foregår i Telia Parken, hos EURO 2020, Øster Alle 48-50 (du behøver ikke være akkrediteret til landskampen, men tilmelding til fyraftensmøde nødvendig)

fredag den 7. juni 2019 kl 17

og er en slags optakt til EM-kval kampen mod Irland (start kl. 20.45). DS-medlemmerne får en grundig orientering omkring UEFA arrangementet fra dels managing director ERURO 2020, Lene Kryger Pedersen og kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Der er altså dobbelt anledning til at komme i Parken den 7. juni: fyraftensmøde omkring den største fodboldevent nogensinde i Danmark og den vigtige kval-kamp mod Irland.

Tilmelding er nødvendig: aku@dr.dk

FT