Sid med ved bordet – Play the Game

HASTER. Om få uger afholder Play the Game for første gang sin internationale konference uden for Europa. Den 11. udgave af konferencen finder sted fra 13.-16. oktober i Colorado Springs, USA’s olympiske hovedstad. Der bliver igen mulighed for at høre og netværke med nogle af verdens førende undersøgende journalister, kriminelle efterforskere, idrætsledere og repræsentanter for de tusindvis af idrætsudøvere, der med stigende styrke forlanger at sidde med ved bordet, når de magtfulde organisationer træffer beslutninger. Desuden er der besøg i USOPC’s Olympic Training Center.

 

Som svar på Danske Sportsjournalisters støtte tilbyder Play the Game nu rabat til medlemmer af DS. Rabatten giver mulighed for fuld konferencedeltagelse kan fås for kun 585 USD – alle måltider og aktiviteter inklusive –  langt under de 850 USD, som deltagelse koster ved almindelig tilmelding i dag. Du kan få rabatlink ved henvendelse til konferencemanager Maria Suurballe maria@playthegame.org eller international chef Jens Sejer Andersen jens@playthegame.org. Find program, talerliste og al anden information om konferencen på www.playthegame.org/2019  ”