Bogomtale: Lede hunde og kolde kameler

“Intelligente ryttere har jo regnet den ud. De får flere venner, hvis de køber et ur eller noget til holdet, når de har vundet”. Citat af Brian Holm i bogen “Lede hunde og kolde kameler”, der er en efterfølger til “Sort kaffe og hvide sokker”. 

19 ryttere kommer med cykelhistorier og anekdoter i en lind strøm. Et par citater fra bogen: 

“Stilistisk bliver jeg nærmest dårlig af at kigge på Froome. Han minder mig om E.T. på cyklen. Det ser mærkeligt ud – som om lemmerne er skruet forkert sammen”. (Jens Veggerby).

“Med de dumme svin vinder vi cykelløb, med de flinke kan vi tage en kop kaffe, plejer belgierne at sige”. (Brian Holm).

“Armstrong var nærmere en diktator, end han var patron. Har var cykelsportens svar på Mussolini eller Hitler”. (Rolf Sørensen).

“Der er ingen patron længere. Cykelsporten er blevet mere anarkistisk. Samfundet generelt har flyttet sig, og der er ikke længere den samme respekt for alderdom og autoritet”. (Bjarne Riis).

Tonny Vorm og Søren Reedtz har sat det sammen – de 19 ryttere kommer med ordene.

Politikens Forlag.

Det bugner med sportsbøger i 2019 og selvfølgelig flest udgivelser jo tættere vi kommer på julen. Her på sitet vil vi præsentere en del fra stakken – alt hvad vi får fingre i. Det bliver i tilfældig rækkefølge uanset idrætsgren, emne, pris, anmeldelser. Det sidste kommer ikke på DS-siden – det lader vi de professionelle anmeldere om. Her bliver bøgerne præsenteret, omtalt og det vil være som en slags info for vores medlemmer. For der er i dette kalenderår kommet flere sportsbøger end tidligere. God fornøjelse.