Kassereren: Frem med “muldvarpen”

Så skal der lettes lidt på tegnebogen, da det er blevet tid til at betale kontingent. I løbet af denne måned vil et opkrævningsbrev ramme de fleste medlemmers privatadresse.

Langt de fleste skal overføre 500 kr. i kontingent for 2021, men faktisk er der 23 medlemmer, som skal af med det dobbelte, da de endnu ikke har indbetalt dette års kontingent. Og det rigtigt kedelige: Otte medlemmer står til eksklusion, med mindre de indfrir deres restance fra 2019 og 2020.

Til gengæld har foreningen nu 97 medlemmer, som aldrig ser et opkrævningsbrev længere. De har nemlig passeret den grænse på 65 år, som er lig med gratis medlemskab resten af deres tid. Denne gang er fire nye kommet til i den kategori: Erling Madsen, Irfan Kurtulmus, Lone Dybdal og Peter Bagge. Et forsinket tillykke til dem med den halvrunde fødselsdag.

Og samtidig en opfordring til alle, som skal betale: Gør det venligst så hurtigt som muligt. Det letter arbejdet, når tingene forløber smidigt, når restancelisten er minimal, og der er penge på kontoen til de løbende udgifter. På forhånd tak.

-Kassereren