AIPS-kongres rammes af covid-19

Af Flemming Olesen

Vi måtte for nylig, i Danske Sportsjournalister, ty til en helt speciel afholdelse af vores generalforsamling, en online-udgave, uden fysisk tilstedeværelse af andre end bestyrelsen, dirigent og bladredaktør.

Nu rammes også vores internationale organisation, AIPS, af pandemien, for det er netop blevet besluttet af eksekutiv-komiteen i AIPS, at kongressen i foråret 2021 bliver udskudt til første halvdel af marts 2022.

Det har man besluttet, fordi denne kongres er en valgkongres, hvor lederskabet for de næste fire år skal udpeges. Og da alt p.t. er kaos omkring rejseaktivitet, og da afholdelse af valg online er noget nær en praktisk umulighed, har man indset, at det er nødvendigt at udskyde kongressen, som er planlagt til afholdelse i Italien.

Derimod er man klar til at afvikle AIPS Sport Media Awards 2020 som en online-begivenhed i begyndelsen af marts 2021.

Der er denne gang indkommet 1871 bidrag fra 129 lande til priserne i de otte kategorier, og når juryen har gennemgået alle disse, vil det i slutningen af januar 2021 blive offentliggjort, hvilke tre nominerede, der er udpeget i hver kategori.