Fokus på flere arrangementer i 2021 – når restriktioner lempes

Stemningsbillede fra en tidligere udgave af Danske Sportsjournalisters frokost for seniorer - ©Anders Kjærbye

Bestyrelsen i Danske Sportsjournalister var medio november samlet, og på dagsordenen var blandt andet et fremkig på 2021.

Her blev medlemmerne af bestyrelsen enige om, at man i 2021 vil forsøge at planlægge flere arrangementer for medlemmerne – både med faglige input og sociale sidegevinster. Derfor er der nedsat et udvalg, der skal arbejde på at skabe nogle arrangementer i løbet af 2021 til gavn for medlemmerne.

Der er allerede flere ideer i støbeskeen, men aktuelt afventer vi en positiv udvikling i de restriktioner, der aktuelt påvirker samfundet helt generelt. Så længe det ikke er tilladt at lave arrangementer for større forsamlinger, vil det ikke give mening at afholde større sammenkomster med fagligt eller socialt indhold. Derfor må vi afvente, at de aktuelle restriktioner hæves, og det igen vil være muligt at mødes i forskellige sammenhænge.

Så snart at det sker, vil bestyrelsen intensivere planlægningen af arrangementer, og bestyrelsen vil informere, når der skal sættes kryds i kalenderen.

Gode ideer til arrangementer kan altid sendes vores vej. Find kontaktinfo på bestyrelsesmedlemmer her.