Podcast sætter fokus på VM i Qatar og mediernes ansvar

En podcast fra Mediano fokuserer på mediernes ansvar i hele debatteon VM i Qatar. Nogle af foreningens medlemmer medvirker i udsendelsen. 

Selvom der endnu er mere end halvandet år til første kamp, er der fuld gang i debatten om VM i fodbold, der afvikles næste gang i Qatar i 2022. Danske og internationale medier har længe beskæftiget sig med baggrunden for VM-slutrunden i Qatar og blandt andet beskrevet, at tusinder af migrantarbejdere er døde i forbindelse med byggeriet af VM-stadionerne.

Men hvad er mediernes ansvar og rolle frem mod VM i 2022? Det sætter en podcast fra Mediano fokus på. Podcasten er udgivet 12.marts 2021, og i udsendelsen medvirker flere medlemmer af Danske Sportsjournalister. Man kan således høre Politikens Søren-Mikael Hansen og Ekstra Bladets Jan Jensen debattere sagen med Stanis Elsborg fra Idan. Vært på udsendelsen er Kenneth Hansen.

Hele podcasten kan høres hos Mediano via dette link.