Eksklusivt: Få et indblik i Kasper Hjulmands fodbold-tanker før EM

Om få uger begynder EM-slutrunden, som vi har ventet så længe på – ja faktisk 12 måneder mere end forventet.

Og efter uger og måneders usikkerhed ser det ud til, at der kommer minimum 16.000 tilskuere til alle de fire kampe i Parken – og dermed mulighed for kæmpe oplevelser for danske fans, både på stadion og foran tv-skærmene i hele landet

EURO2020 (i 2021) er også en stor mediebegivenhed og vil blive transmitteret til hele verden og utvivlsomt også fylde de danske medier, når Herrelandsholdet går på banen til de tre gruppekampe i Parken – og forhåbentlig til flere kampe derefter.

For at give pressen så gode muligheder for at forberede sig inviterer Danske Sportsjournalister og DBU hermed til presse-dag med landstræner Kasper Hjulmand, der vil fortælle om sine fodboldtanker og drømme forud for de spændende kampe i Parken

Seancen finder sted på DBU fredag den 21. maj klokken 10-11:30.

Vi følger coronareglerne og deltagere skal

  • Tilmelde sig forud til Mads Glenn Wehlast fra DS-bestyrelsen på mgw@eb.dk
  • Have corona-pas eller negativ corona-test (max 72 timer gammel)
  • Bære mundbind hele tiden – udover, når vi sidder ned.

Der er af coronahensyn færre pladser til rådighed end ved tidligere arrangementer, så det kan blive aktuelt at begrænse antallet af deltagere fra hvert medie.

Programmet er:

  1. Kasper Hjulmand fortæller og viser video om sin fodboldfilosofi/tanker/drømme i cirka 30-45 minutter. Denne seance er med slukket mikrofon og notesblokken lagt væk.
  2. Derefter bliver der mulighed for spørgsmål om EM, forberedelser og andet til citat i 15-30 min, evt. også med mulighed for korte 1:1-interview for TV.