Ny podcast fra Idan: Journalistik i sportens skygge

Idrættens Analyseinstitut (Idan) har sat en ny podcast-serie i søen, hvor man sætter fokus på sportsjournalistik.

I første episode er vores medlem Jeppe Laursen Brock gæst til en snak om verdens største dopingbagmand.

Her er hvad Idan selv skriver om podcasten: 

I en ny serie – ‘Journalistik i sportens skygge’ – inviterer Stanis Elsborg på skift en journalist i studiet til en snak om sportens skyggesider. I dette afsnit fortæller journalist Jeppe Laursen Brock historien om verdens største dopingbagmand.

Det var en sag, der for alvor begyndte at rulle da Jeppe Laursen Brock sammen med sin kollega, Christian Heide-Jørgensen, fra Politiken for 9 år siden satte sig for at kigge nærmere på noget som de ved et tilfælde var faldet over. Nemlig det at en dansker skulle stå bag salget af ulovlige anabolske steroider til bodybuildere på det sorte marked i Danmark, og som forgrenede sig til Europa.

Afsløringen af Jacob Sporon-Fiedler bringer de to journalisters research vidt omkring og involverer bl.a. en tur til den indiske by Mumbai, trusler, paranoia og en mere end en måned lang og intensiv researchperiode.

Gæst: Jeppe Laursen Brock
Vært: Stanis Elsborg

Podcasten er udgivet af Mediano og kan findes her.