Lars Rønbøg afholder sportsfoto-arrangement i København

Foto: Lars Rønbøg

Det er smerte, glæde, frustration, begejstring, dramatik og alt det midt i mellem. Det er sport. Og det er billeder. Et af foreningens medlemmer – Lars Rønbøg – har i mere end 25 år fotograferet elitesport, og nogle af hans mange billeder kan man nu se – og købe – ved et arrangement i København den 8.november hos VesterKopi, hvor alle er velkomne til en hyggelig aften med hyggeligt samvær i sportens og fotografiets tegn.

Lars Rønbøg fortæller selv, at der ikke er foredrag eller lignende på programmet, men mon ikke der kan blive åbnet for anekdoternes godtepose i løbet af de to timer…

Her er, hvad Lars Rønbøg selv skriver om arrangementet på sin hjemmeside:

“Mandag den 8. november kan du sikre dig et sportsbillede eller to til væggen – af din yndlingspiller, yndlingsklub eller et minde fra et stort øjeblik i dansk sport.

Hos VesterKopi, Nørregade 7, København – mandag den 8. nov 2021 fra kl 18-20 har jeg en lille improviseret “pop-up-shop” med et udvalg af billeder i store størrelser til privat brug – A1/A2 billeder i indramning, glas og passepartout eller en hel bunke friske print i 40×60 cm / 60×90 cm til priser under normal salgspris.

Der vil også være en del tidligere udstillingsbilleder i mange forskellige størrelser, til helt latterlig små priser. – under produktionspris. Der findes størrelser op til 100×70 cm. 

Billederne stammer fra min færden i den danske og internationale sportsverden fra 1994 – 2021. Fra Parken til Wembley, fra Herning til Farum, fra Paris til Roubaix….og de største navne i håndbold og badminton.

Mød op – ingen købetvang – få en sludder om sport og billeder. Måske finder du noget uventet eller falder over den fede julegave til manden, kæresten, datteren, far, knægten eller din bedste ven.”