Anders Kjærbye bag ny fotobog om EM 2021

Vores bestyrelsesmedlem Anders Kjærbye er sammen med Ole Sønnichsen klar med en ny bog, der udkommer i dag, 20.oktober på forlaget Lindhardt & Ringhof.

Bogen hedder “Vejen til Wembley” og er en fotobog om det danske herrelandsholds vej til EM-semifinalen på Wembley i sommeren 2021.

Her er forlagets omtale af bogen:

Med flot spil, mageløst sammenhold og kæmpestort mod skrev fodboldlandsholdet sig under EM 2021 dybt ind i hjertet på danskerne og skabte en fodboldfeber, der ikke er set siden EM-triumfen i 1992.

VEJEN TIL WEMBLEY går bag om den forunderlige fodboldsommer og fortæller i billeder og ord om forvandlingen fra kollaps og chok til jubel og folkefest. Både før, under og efter EM-turneringen var Anders Kjærbye som den eneste fotograf sammen med landsholdet 24 timer i døgnet, og det er hans fantastisk og unikke billeder, der tager os med bag kulissen og viser livet i landsholdslejret, på træningsbanen og i omklædningsrummet.

VEJEN TIL WEMBLEY kommer også helt tæt på de store opgør mod Finland, Belgien, Rusland, Wales, Tjekkiet og England, og undervejs er der interviews med bl.a. Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg, Mikkel Damsgaard, Michael Laudrup og Peter Schmeichel. Forordet er skrevet af landstræner Kasper Hjulmand.

Tillykke til Anders Kjærbye og Ole Sønnichsen med udgivelsen!