EB-hæder til Lars Poulsen

Danske Sportsjournalisters erfarne medlem Lars Poulsen har modtaget en pris fra sine kolleger på Ekstra Bladet.

Poulsen er blevet hædret for sit arbejde som fotograf på Ekstra Bladet og fordi han er en god kollega. Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Lars Poulsen fremhæves blandt andet for sit arbejde med at dokumentere ‘de horrible forhold som arbejdere lever under i Qatar, hvor der næste vinter skal spilles fodbold-VM’, ligesom hans billeder i forbindelse med sommerens EM-slutrunde også får ros. Endelig hyldes Lars Poulsen som en god kollega på Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver således om Münster-prisen:

“Münster-prisen er en årlig pris, som journalisterne på Ekstra Bladet giver til hinanden. Prisen er opkaldt efter Erik Münster, som i mange år var tilknyttet Ekstra Bladet. Prisen uddeles af medarbejderne på Ekstra Bladet til en kollega, der har gjort sig gældende enten i spalterne eller som en god kollega.”

Stort tillykke til Lars Poulsen!