Ny udgave af Den Gyldne Pen er på gaden

Årets Sportsjournalist Thomas Møller Kristensen på forsiden af Den Gyldne Pen.

Så er der atter godt læsestof om branchen på vej til medlemmernes postkasser. En ny udgave af medlemsbladet Den Gyldne Pen er således klar fra trykkeriet med 24 tiders interessant stof om verdenen omkring Danske Sportsjournalister.

Denne gang er der stort fokus på generalforsamlingen, der blev afholdt i september med efterfølgende fejring af Sportsjournalsternes Dag og den tilhøre prisfest, hvor Årets Sportsjournalist blandt andet blev kåret.

Netop Årets Sportsjournalist – Jyllands-Postens Thomas Møller Kristensen – kan man læse et stort interview med i bladet, der også rummer reportager fra OL i Tokyo i august og sommerens EM-slutrunde, der foregik i hele Europa med corona-pandemien og de følgende forholdsregler som besværlig “følgesvend.”

Der er således masser af interessant læsestof at kaste sig over i den 82.udgave af Den Gyldne Pen.

Yderligere info om Den Gyldne Pen:

Den Gyldne Pen” er navnet på Danske Sportsjournalisters medlemsblad.

Medlemsbladet udkommer aktuelt tre gange om året.

Har du tip/ideer/forslag eller indlæg, der måtte være relevante, så henvend dig til redaktør Karl Aage Dalgaard på:
Tlf.: 23 66 09 55
Foreningens kasserer Flemming Olesen tager sig af annoncer. Han kan kontaktes på:
Tlf.: 40 94 49 41