DS-medlemmer kårer Årets Pokalfighter torsdag

Mathias Greve blev Årets Pokalfighter 2021 (Foto: Lars Rønbøg / FrontZoneSport via Getty Images)

Torsdag den 26. maj, Kristi Himmelfartsdag, afvikles finalen i Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion, og traditionen tro, er det de medlemmer af Danske Sportsjournalister, som er til stede på stadion, der kårer vinderen.

Sidste år var det Randers FC’s Mathias Greve, der vandt prisen og vandrepokalen. Nu er pokalen blevet pudset og gjort klar til en ny finale og en ny midlertidig ejer, der kan skrive sig ind i historien blandt mange store navne, der har vundet den fornemme hæder gennem årene.

Selve afstemningen om Årets Pokalfighter bliver i år varetaget af foreningens nye kasserer Bettina Schjølie. Bettina vil være til stede på Brøndby Stadion, og alle medlemmer af Danske Sportsjournalister, der er akkrediteret til finalen, vil få udleveret en stemmeseddel inden kampen. Cirka 15 minutter slutfløjt bliver stemmesedlerne samlet sammen og optalt.

Efter slutfløjt vil vinderen blive offentliggjort og få overrakt vandrepokalen.

Det er Årets Sportsjournalist, der overrækker pokalen, og dermed bliver det Jyllands-Postens Thomas Møller Kristensen, der overrækker trofæet på Brøndby Stadion.

Der er kick off i pokalfinalen torsdag klokken 15.00.

Listen over tidligere vindere af prisen som Årets Pokalfighter kan ses via dette link.