Ayo Okosun fra OB blev Årets Pokalfighter

[DK=20220526: Sportsjournalist Thomas Møller Kristensen overrækker fighterpokalen til Ayo Simon Okosun, OB] [UK=20220526: Sports journalist Thomas Møller Kristensen presents the fighter trophy to Ayo Simon Okosun, OB]

Traditionen tro kårede Danske Sportsjournalisters medlemmer Årets Pokalfighter i forbindelse med pokalfinalen 2022, der blev spillet mellem OB og FC Midtjylland på Brøndby Stadion Kr. Himmelfartsdag 26.maj.

Denne gang var det OB’s Ayo Simon Okosun, der vandt prisen som Årets Pokalfighter.

Årets Sportsjournalists Thomas Møller Kristensen overrakte trofæet til Ayo Okosun efter slutfløjt.

Selve pokalfinalen mellem OB og FC Midtjylland endte med en sejr til midtjyderne efter straffesparkskonkurrence. Ordinær tid endte 0-0, og midtjyderne trak det længste strå med en 4-3-sejr efter straffespark.

 

Foto: Per Kjærbye