Play The Game-konference: Mulighed for gratis billet

Nu har du mulighed for at suge indtryk og viden fra en af de vigtigste sportskonferencer på dansk jord i mange år.

I slutningen af juni afholder organisationen Play The Game sin 12.konference, der igen sætter fokus på en række aspekter af sportspolitik, sportsjournalistik og andre temaer inden for sport og samfund.

Denne gang afholdes konferencen i Odense 27.-30. juni 2022, og programmet tæller en række markante debattører, forskere, journalister og andre interessenter. Konferencen byder på flere interessante programpunkter under overskriften “is there a cure for sport?”.

Som medlem af Danske Sportsjournalister har du nu mulighed for at deltage i konferencen ganske gratis. Danske Sportsjournalister er mediepartner på begivenheden og har fået tildelt en gratis adgangsbillet til konferencen, som vi kan give til en af foreningens medlemmer.

Hvis du ønsker at deltage i konferencen, bedes du skrive en motiveret ansøgning til formand Jimmy Bøjgaard. Bestyrelsen vil tage stilling til de indkomne ansøgninger og vælge en deltager, der får mulighed for at deltage gratis i konferencen. Deadline for ansøgning er 20.juni.

Normalprisen for deltagelse i konferencen er 6.000 kroner.

Hele programmet for Play The Game-konferencen kan ses her.