Se hele programmet for Play The Game-konferencen

I slutningen af juni løber 2022-udgaven Play The Game-konference af stablen i Odense.

Det er den danske organisation Play The Game, der arrangerer konferencen, der er blevet afholdt 11 gange siden debuten i 1997, og nu kan man se hele programmet for årets konference i Odense, der bærer overskriften “Is there a cure for sport” og kommer til at berøre temaer som sportswashing, sport i geopolitisk perspektiv og  matchfixing – for bare at nævne nogle få højdepunkter i programmet. Listen af talere tæller en lang række af journalister, professorer, forskere og debattører.

Hele programmet kan ses her. 

Danske Sportsjournalister er mediepartner på konferencen og støtter arrangementet økonomisk.

Det er stadig muligt at tilmelde sig konferencen, der altså foregår i Odeon i Odense fra 27.juni til 30.juni.